Magyar Internetes Agrárinformatikai Újság No 3HU ISSN 1419-1652

<SZÖVEGES NAVIGÁCIÓ> <NAVIGATION WITHOUT GRAPHICS>

<IMPRESSZUM> <AKTUÁLIS> <ARCHÍVUM> <HAZAI TÉMÁK>
<NEMZETKÖZI ROVAT> <SZOLGÁLTATÁSOK>

ISSN

Részlet az ISSN kiutalását tartalmazó határozatból:

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy az ISSN (International Standard Serial Numbering) nemzetközi hálózata azonosító számmal látja el a nyomtatott sajtótermékeken kívül az eltérõ hordozókon megjelenõ idõszaki kiadványokat is. Ennek megfelelõen, a nyomtatott kiadványok CD-ROM-on, mágneslemezen vagy online módon közreadott kiadásváltozatait saját ISSN azonosító számmal látjuk el, és nyilvántartásba vesszük, ezzel rekordjaik (bibliográfiai adataik) a nemzetközi ISSN adatbázisba bekerülnek.

Az ISSN adatbázis negyedévenként felújított CD-ROM-on kerül forgalomba ISSN Compact néven, és befejezõdött az online hozzáférés kifejlesztése is a párizsi ISSN Nemzetközi Központ szerverén: http://www.issn.org

Az ISSN adatbázis felhasználói ilymódon világszerte tudomást szereznek a különféle hordozókon publikált idõszaki kiadványokról a hálózatban mûködõ nemzeti központok tevékenysége révén.

A Magyarországon elõállított online idõszaki kiadványok számára az ISSN azonosítók kiutalását az Országos Széchényi Könyvtárban mûködõ Magyar ISSN Nemzeti Központ végzi.

* * *

A fentiek értelmében az Önök által közreadott

Magyar Internetes Agrárinformatikai Újság

címû online folyóiratnak a Magyar Nemzeti ISSN Központ az alábbi nemzetközi azonosító számot állapította meg:

ISSN 1419-1652

Kiadványuk nemzetközi forgalmazására való tekintettel az azonosító szám kiegészíthetõ a Magyarországra utaló kóddal az alábbi formában:

HU ISSN 1419-1652

Kérjük Önöket, hogy ezután szíveskedjenek az online kiadvány minden részegységén az itt közölt ISSN azonosító számot a címképernyõn vagy az impresszumadatok között feltüntetni.


Az utolsó módosítás: 2005.05.29.
© miau