A
konyhaművészet címszó alatt a következő
témaköröket találja németül:
-Előkészítés
-Italok
Rokon
területek:
-Élelmezésügy
-Élelemiszerek
-Söripar
-Szőlőművelés
Ezen az oldalon a
fennt említett témakörökből Ön az
általam fontosági sorrend alapján
kiválasztott témákat olvashatja.
| Színmagyarázat: piros:
fontos
...................................zöld:
kevésbé fontos
...........................................sárga:
nem fontos |
|
| |
Receptadatbázis
Itt mindenki megtalálhatja a különböző
kritériumok alapján kiválasztható receptjét.
|
|
|
Pisztráng
és ponty receptek, elkészítési útmutatás
A halfogyasztás kedvező táplálkozási
szempontból. Nálunk sajnos csak bizonyos
ünnepek táján fogyasztanak nagyobb
mennyiségben halféléket, leggyakrabban
pontyot. Néhány recept, ami segíthet
változatossá, egészségesebbé tenni
táplálkozásunkat.
|
|
|
Az
ásványvíz alkotóelemei
Ásványvíz fogyasztásával nemcsak szomjunkat
olthatjuk, hanem hozzájutunk a szervezetünk
számára létfontosságú ásványi anyagokhoz
is.
|
|
|
Konyhai tippek
mindazoknak, akik otthon főznek
Konyhában történt égési sebek
ápolásáról, mélyhűtésről, de akár a
bevásárlásról is kaphatunk információt ezen
az oldalon.
|
|
|
Receptgyűjtemény
vegetáriánusoknak
Bár egyre több a vegetáriánusok részére
kínált szakácskönyvek száma, mégis érdekes
lehet ezen az oldalon is olvasgatni nem csak
vegetáriánusoknak.
|
|
|
INKE
receptjei
Az INKE étterem néhány angol nyelvű
receptjével gazdagíthatjuk
receptgyűjteményünket.
|