home (Konyhaművészet németül)

Nyitólap

ÉLELMEZÉSÜGY

KONYHAMŰVÉSZET


 

A konyhaművészet címszó alatt a következő témaköröket találja németül:

-Előkészítés
-Italok

Rokon területek:

-Élelmezésügy
-Élelemiszerek
-Söripar
-Szőlőművelés

 

Ezen az oldalon a fennt említett témakörökből Ön az általam fontosági sorrend alapján kiválasztott témákat olvashatja.

Színmagyarázat: piros: fontos ...................................zöld: kevésbé fontos ...........................................sárga: nem fontos
 

Receptadatbázis
Itt mindenki megtalálhatja a különböző kritériumok alapján kiválasztható receptjét.

 

Pisztráng és ponty receptek, elkészítési útmutatás
A halfogyasztás kedvező táplálkozási szempontból. Nálunk sajnos csak bizonyos ünnepek táján fogyasztanak nagyobb mennyiségben halféléket, leggyakrabban pontyot. Néhány recept, ami segíthet változatossá, egészségesebbé tenni táplálkozásunkat.

 

Az ásványvíz alkotóelemei
Ásványvíz fogyasztásával nemcsak szomjunkat olthatjuk, hanem hozzájutunk a szervezetünk számára létfontosságú ásványi anyagokhoz is.

 

Konyhai tippek mindazoknak, akik otthon főznek
Konyhában történt égési sebek ápolásáról, mélyhűtésről, de akár a bevásárlásról is kaphatunk információt ezen az oldalon.

 

Receptgyűjtemény vegetáriánusoknak
Bár egyre több a vegetáriánusok részére kínált szakácskönyvek száma, mégis érdekes lehet ezen az oldalon is olvasgatni nem csak vegetáriánusoknak.

 

INKE receptjei
Az INKE étterem néhány angol nyelvű receptjével gazdagíthatjuk receptgyűjteményünket.