home
(Élelmezésügyi szakinformáció németül)

Nyitólap

ÉLELMEZÉSÜGY

ÉLELMEZÉSÜGYI SZAKINFORMÁCIÓ


 

Az élelmezésügyi ( táplálkozási) szakinformáció címszó alatt a következő témaköröket találja németül:

-Táplálkozási tanácsadás
-Táplálkozási formák
-Táplálkozás pszichológia
-Ökotrofológia
-Fogyasztás
-Egészségügy

Rokon területek:

-Élelmezésügy
-Élelemiszerek
-Söripar
-Szőlőművelés

 

Ezen az oldalon a fennt említett témakörökből Ön az általam fontosági sorrend alapján kiválasztott témákat olvashatja.

Színmagyarázat: piros: fontos ...................................zöld: kevésbé fontos ...........................................sárga: nem fontos
 

Szív és keringési betegségek ABC - je
Sajnos hazánkban is magas számban fordulnak elő szív - és keringési betegségek, itt ezeket találjuk összegyűjtve.

 

A jód és a pajzsmirigy
Itt a jód fontosságáról olvashatunk.

 

Táplálkozási útmutató vitaminokhoz, ásványi anyagokhoz
Hasznos adatok, irányelvek a vitaminok, ásványi anyagok helyes dózisáról.

 

Különböző szaklapok a táplálkozásról, élelmiszerekről - ajánló
Szakirodalom.