home (Élelmiszer szakinformáció németül)

Nyitólap

ÉLELMEZÉSÜGY

ÉLELMISZER SZAKINFORMÁCIÓ


 

Az élelmiszer szakinformáció címszó alatt a következő témaköröket találja németül:

-Élelmiszerkémia
-Élelmiszer technológia
-Élelmiszer biotechnológia
-Élelmiszer higiénia és toxikológia
-Élelmiszerjog
-Élelmiszer minőség
-Élelmiszeralkotók
-Egyes élelmiszerek

Rokon területek:

-Élelmezésügy
-Élelemiszerek
-Söripar
-Szőlőművelés

 

Ezen az oldalon a fennt említett témakörökből Ön az általam fontosági sorrend alapján kiválasztott témákat olvashatja.

Színmagyarázat: piros: fontos ...................................zöld: kevésbé fontos ...........................................sárga: nem fontos
 

EU - jogszabály az édesítőszerekről
Táblázatos formában kaphat információt az édesítőszerek megengedett legnagyobb mennyiségének felhasználásáról

 

HACCP
Legfrissebb információk a élelmiszer-minőségbiztosítás -és hihiéniát illetően, hetente ingyen olvashatja Ön is email -en keresztül, ha regisztráltatja magát.

 

Tápérték táblázat
1000 élelmiszerről és 26 alkotóelemről nyerhet részletes adatokat.

 

Enzimek osztályozása
IUPAC Online -adatbázisban kereshet különféle enzimeket név és jelölés alapján.

 

Hasznos Web - címek az élelmezésügy és élelmiszerek témakörhöz.

  Adatok a világ táplálkozásáról