+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Szövegbányászat és a hasonlóságelemzés összekapcsolása

Vezércikk: 2010. április (MIAU No. 140.) - Pitlik László (MIAU) -
(Előző cikk: MIAU No. 139.)

A Vidék Hangja Magazin 2009 márciusában pályázatot írt ki a TÁLENTUM 2009 díj elnyerésére. A beérkezett (mintegy két tucat) pályaműből a fődíjra jogosult mű objektív kiválasztása látszólag lehetetlen feladatnak mutatkozott. Éppen ezért a döntéshozók olyan módszertani innovációt kerestek, mellyel minimalizálni és a jelöltektől teljes mértékben függetleníteni lehet az emberi beavatkozások mértékét, formáját. A pályázatértékelés érdekében elvárt módszertani innovációval szemben megfogalmazott elvárás volt továbbá, hogy lehetőség szerint automatizálja a folyamatot, vagyis minimalizálja az élőmunka igényt is. A hosszas vizsgálódás nyomán kiválasztott megoldás korunk legújabb elemzési megoldásainak hibridizációjával jött létre, s ráadásul az alkalmazott modulok bárki számára ingyenesen hozzáférhetők... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services