+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Közös felelősségünk?!

Vezércikk: 2011. augusztus (MIAU No. 156.) - Pitlik László (MIAÚ) -
(Előző cikk: MIAU No. 155.)

A Hallgatók kiképzése a munkaerőpiac számára értékes szereplővé feltételezi, hogy a tanulmányok során egyre több valós probléma megoldásában szereznek tapasztalatot. A megfelelő feladatok fellelése nem csak az oktatók felelőssége. MINDEN EGYES OLVASÓ érezze magát személyében megszólítva: civilként, vállalkozás vagy intézmény döntéshozójaként! Bár a Hallgatói alapanyagra és az egyetemek működésére vonatkozóan számos kritikai pont jogos, jövőnk mégis abban a Bermuda-háromszögben tűnik el, mely harmadik csúcsa a munkaadó. Ideális esetben a potenciális feladatok megfogalmazói 'sorban kellene, hogy álljanak' azért, hogy az ő feladatuk kerüljön be kiemelt helyen a rendelkezésre álló infrastruktúrát és tudásvagyont felhasználó képzési 'projektek' közé. Az egyetemek feladata lenne a valós feladatok tantárgyakhoz rendelése, a minőségileg magas szintű és határidőket szorosan tartó munkavégzés katalizálása... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services