+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

TDM IR

Vezércikk: 2012. január (MIAU No. 161.) - Pitlik László (MIAÚ) -
(Előző cikk: MIAU No. 160.)

Bármely állami, vállalati, civil és személyes dokumentum csak úgy hemzseg az ösztönösen, tudatosan, de mindenképpen csak a szubjektivitásunk által hitelesített szószerkezetektől. A XXI. században, ahol az online közhasznú adatvagyonok elérhetősége és tartalmi sokszínűsége immár elérte az alkalmazhatóság kritikus szintjét, ez a fajta spontaneitás meredeken veszít értékéből. Az Olvasó egyre inkább elvárja, hogy a kimondott/leírt szavak mögött bizonyított tartalom legyen. Akkor alkalmazzunk egy-egy szófordulatot, ha biztosak vagyunk abban, hogy a rendelkezésre álló adatok alapján értékítéleteink megállják a helyüket, ill. az adatok alapján egyáltalán jogunk van bármilyen irányba elköteleződni. A turisztikai desztináció menedzsment (TDM) információs rendszerének (IR) tervezését támogatandó született meg és még ma is folyamatosan bővül az a dokumentáció, mely célja reprodukálható példákat (esettanulmányokat) bemutatni a hangulatvezérelt, retorikai indíttatású szóhasználat tudatosabbá tétele érdekében. A tudatosság növelése pedig nem öncél: a helyesen felismert értékek egyben irányjelzők, a FENNTARTHATÓSÁG irányjelzői! (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services