+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

A relativitás abszolutizmusa, avagy a szavak káosza...

Vezércikk: 2012. november (MIAU No. 171.) - Pitlik László (MIAÚ) -
(Előző cikk: MIAU No. 170.)

Tudásmenedzsementről addig beszélni, amíg a tudás fogalma bizonytalan - nem feltételenül célszerű. A tudás évezredek óta az emberi nyelvekhez igyekszik kötődni. De vajon nem éppen a nyelv az, ami egyszerre áldás és átok a tudás felismerésében? Ha az abszolút deklarációk csődöt mondanak, elegendő lesz-e a relatív igazságok világába visszavonulni? A hasonlóságelemzés, avagy intuíciógenerálás a relatív igazságokra alapozó robotok világát alapozza meg. A gyanúgenerálás a hasonlóságelemzés egyik üzleti vetülete, s mint ilyen immár innovációs díjjal is rendelkezik. A hasonlóságelemzés folyamatosan szembesíti a mesterséges intelligánciák fejlesztőit azzal, hogy nehezen képes az ember saját nyelveiben eligazodni... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services