+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

innoSWOTion

Vezércikk: 2013. június (MIAU No. 178.) - Pitlik László (MY-X team) -
(Előző cikk: MIAU No. 177.)

A bemutatott, példaértékűnek szánt elemzési lehetőségek és eredményeik alapján a tény-alapú szakpolitizálás objektivitása jelentősen növelhető. A most kézi vezérléssel, quasi véletlen jelenségkör-mintavételezéssel készített elemzések teljesen, vagyis az értékelő/értelmező szövegsablonok szintjéig automatizálhatók, így egy-egy új adat felmerülésekor akár újra és újra futtathatók. A magyar országos és regionális pozíciók több-dimenziós kiértékelése antidiszkriminációs elvek alapján elsődlegesen arra keresi a választ nemzetközi/hazai, ill. dinamikus és statikus benchmarking elemzések keretében, vajon szabad-e eltérni a minden régió másként egyforma alaphipotézistől. (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services