+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Hasonlóságelemzések az egészségügyben

Vezércikk: 2013. szeptember (MIAU No. 181.)
(Előző cikk: MIAU No. 180.)

A publikus adatvagyonok egyre nagyobb területen egyre több tartalmat tesznek elérhetővé egyre több állampolgár számára. Ezen területek egyike az egészségügy. Az interneten egyre több öngyógyító csoport szerveződik, akik megosztják egymás között leleteiket annak érdekében, hogy ebből mindenki a maga esetére vonja le a tanulságokat. Ez az ösztönös hasonlóságelemzés alapesete. A betegutak követés, a kockázatmenedzsment kérdései, a testre szabott terápiák feltárása, ill. az egészségpolitikai kérdések megválaszolása mind-mind fokozatosan napjaink részévé válik a jövőben... S ennek a jövőnek egyik általános módszertani támogatását: a hasonlóságelemzés adja már ma is... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services