+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Robotlektor

Vezércikk: 2013. október (MIAU No. 182.)
(Előző cikk: MIAU No. 181.)

A plágium problémája nagy mértékben elkerülhető, ha a szerzők számára csak olyan kijelentések megtétele megengedett, melyeket a dolgozat keretében bizonyítani tudnak. Attól azonban, hogy egy publikáció helyesen kezeli a forrásmunkákat, még sajnos nem lesz ötletgazdag, innovatív, minőségi. Az academic writing skills ismerethalmaza mintájára hasznos lehet, ha a lektori feladatok egyre nagyobb részét sikerül automatizálni. A robotlektor alaplogikája tehát nem mást, mint a sakk-automatáé: a robotlektor az emberi stilisztikai érzék, szabálytisztelet forráskódba zárt változata, mely sosem fárad, mindig következetes, s persze gyors... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services