+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Az ETDK értékelési rendszerének átvilágítása

Vezércikk: 2013. november (MIAU No. 183.)
(Előző cikk: MIAU No. 182.)

Az ETDK mozgalom értékelési rendszere (sok apró okra visszavezethetően) alapvetően eddig nem volt képes egy egységes bírálati elvrendszer és logisztikai megoldás irányába elmozdulni. Az úm. 'borítékolható' anomáliák feloldására fellebbezési, utó-értékelési, felülvizsgálati rendszerek nem igazán működtek, így a Hallgatók nem feltétlenül okultak a történésekből, hanem sok esetben csak elszenvedték azt. A tételes anomáliák feloldására a matematikai/statisztikai/informatikai fejlesztések mára már jelentős erőteret kínálnak fel. Már csak az a kérdés: ki mikor és mire kívánja majd felhasználni a feltárt lehetőségeket? A TDK-n érdemi tudományos érték az írásmű keretében keletkezik. A TDK célja olyan személyiségek és ötletek feltárása, akik érdemben képesek társadalmi/gazdasági innovációs folyamatokat katalizálni. Az itt bemutatott kísérleti egységes bírálati rendszer alapján került kihirdetésre az INNOREG KMRIÜ Innovációs Különdíja. (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services