+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Online elemző szolgáltatások kialakításának és működésének tapasztalatai

Vezércikk: 2014. április (MIAU No. 188.)
(Előző cikk: MIAU No. 187.)

Kulcsszavak: tény-alapú szakpolitizálás, hermeneutika operacionalizálása, gondolkodás robotizálása, heurisztika automatizálása, többrétegű konzisztencia-orientáltság, tudásmenedzsment, gyanúgenerálás, szimuláció, virtuális mérés
A tény-alapú szakpolitizálás, avagy a hasonlóságelemzés elvei az általános problémamegoldás számos rétegét képesek lefedni: pl. gyanúgenerálás, szimuláció, heurisztika, exploratív modellezés, előrejelzés. Ennek alapját a humán intuíciók forráskódba transzformálás adja szigorú és sok-rétegű konzisztencia (ön)-ellenőrzések mellett. A képalkotás, avagy a virtuális mérés módszertani előrelépései magas szinten operacionalizálhatók a folyamatos hermeneutikai kihívások elfogadása és feloldása révén: így a tudáskezelés egyre több lépése automatizálható és optimalizálható. Vagyis a hétköznapi emberi gondolkodás már ma is magas fokon robotizálható... (Tovább)


Észrevételeit érdeklődéssel várjuk email-ben!

((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services