+ Ötletistálló +

Erre igazán büszkék vagyunk! close

+ MY-X DVD +

2017.IX.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt a szarvasi konferencián!

2017.VII.
A MY-X team (fiatal tagjaival közösen) sikeresen vett részt az Enyedi Emlékkonferencián!

2017.VI.
A MY-X team egy tagja elnyerte a Bárdy Péter Természettudományi Díjat többek között kiemelkedő innovativitása okán!

2017.V.
A MY-X team egy tagjának a Gábor Dénes Középiskolai Ösztöndíj pályázatra benyújtott dolgozatát a Zsűri véleménye alapján az Alapítvány kuratóriuma matematikai különdíjban részesítette, ill. a kutatócsoport tagjának további tanulmányait egyszeri ösztöndíjjal segíti!

2017.IV.
Különdíjat kapott a MY-X team egyik tagja a minszki nemzetközi esszéíró versenyen a jövő iskolájában várható IKT használatról szóló tanulmányáért!

2017.IV.
III. helyezés a Hlavay Diákkonferencián!

2017.III.
Az NTP-NFTÖ támogatásával beszerzésre került egy prémium kategóriás laptop!

2017.II.
A TUDOK (nyíregyházi) országos döntőjéből sikeres továbbjutás a (székesfehérvári) Kárpát-medencei döntőbe!Utolsó módosítás: 2015.VII.19.14:08 - MIAÚ-RSS
A MIAÚ immár 20­+ éve áll a Köz szolgálatára!

Nyelv-választás

  • Angol (adott)
  • Magyar (adott)
  • Az Ön javaslatai?
  • ...

A MIAÚ online szolgáltatások több nyelven is elérhetők. Jelenleg az angol és a magyar került kialakításra. A kívánt és rendelkezésre álló nyelv aktiválásához a böngésző nyelvi beállításainál kell a preferált nyelvet a legfelső pozícióba mozgatni. A böngésző beállítása (Beállítások, Nyelvek) után az adott oldalt újra le kell tölteni. Ha egy nyelv nem áll rendelkezésre, akkor automatikusan a magyar változat jelenik meg.
A nyelvi változatok közül a magyar az elsődleges, míg a jelenlegi kísérleti angol változat a BABELFISH online szövegfordító szolgáltatás támogatásával jött létre. Ebben a folyamatban a szakszavak ismerete előfeltétel. A nyelvi szerkezetek kölcsönös megfeleltetésétől elvárható, hogy az angol szöveg (ha nem is túl szép és stílusos), de érthető lesz (tetszőlegesen komplex tartalom esetén is) a németre történő kontroll-fordítás alapján.


((Vissza))
miau.my-x.hu
myxfree.tool
rss.services